Sorry, your browser does not support JavaScript!
Članstvo u MK

Članstvo

Molimo da ispunjavate ovaj obrazac jedino ako ste punopravni član MK Airborn ili ako ste dobili ovaj link od punopravnog člana MK Airborne!

Stažiranje

Prvi korak za pristupanje u članstvo Motokluba Airborne je prijedlog kandidata od strane barem jednog aktualnog člana kluba. Prvu godinu (minimum 6 mjeseci) predloženi član provesti će stažiranjem u klubu, u kojem razdoblju i dalje nije član kluba. Odluku o primanju u punopravno članstvo kluba donose svi punopravni članovi (skupština) kluba.

Prestanak članstva

Članstvo u klubu prestaje ne plaćanjem članarine najkasnije do 01.05. tekuće godine ili natpolovičnom odlukom svih punopravnih članova (skupštinom) motokluba.

Popunite prijavni obrazac

Molimo da popunite sva polja označena znakom *.

Pročitao sam i prihvaćam uvjete korištenja i GDPR. Slažem se s time da mi povremeno pošaljete obavijesti i novosti putem e-maila.

Polja oznaćena sa * su obavezna

Zašto postati član MK Airborne?

Profesionalni zrakoplovci

MK Airborne se ponosi pružanjem nevjerojatnih iskustava u zraku, uključujući padobranske skokove i panoramske letove za početnike.
MK Airborne u svojim redovima ima visokokvalificirane i iskusne instruktore padobranstva i pilote koji imaju bogato iskustvo i potrebne dozvole kako bi osigurali sigurnost u svakoj aktivnosti.
Padobranski skokovi u tandemu pružaju sudionicima jedinstvenu priliku doživjeti slobodan pad pri brzini preko 200 km/h, uz stručno vođenje instruktora. Ovo iskustvo ostavlja trajne uspomene i osigurava dozu adrenalina.
Također, tu su i panoramski letovi. Članovi imaju priliku naučiti o zrakoplovstvu, navigaciji i drugim fascinantnim aspektima letenja kroz informativne komentare koje pružaju piloti ili stručni vodiči.
Tandem skok Let avionom
Tandem skok padobranom sa MK Airborne
Online rezervacija i poklon bonovi

MK Web stranice i web hosting

Izrada web stranica i web riješenja za druge moto klubove

Omogućavajući ne samo dijeljenje ljubavi prema motociklima i zrakoplovstvu, već i pružanje stručnih usluga u području web dizajna, programiranja i web hostinga drugim moto klubovima.

Izrada web stranica za moto klubove
Web hosting ili smještaj web stranica

MK Airborne je otvoren za suradnje i uvijek spreman na partnerstva

Ako ste zainteresirani za suradnju i želite postati naš partner, slobodno nas kontaktirajte kako bismo razgovarali o potencijalnim mogućnostima suradnje.

Suradnja s motoklubovima

Sudjelovanje u projektima

Strateško partnerstvo