Moto Klub Airborne

MK Airborne je moto klub koji okuplja zaljubljenike u motocikle i moto sport ali i u zrakoplovstvo i aero-sportove. Najveći broj naših članova aktivno sudjeluju u nekom od zrakoplovnih sportova ili djelatnosti pa su tako i najveći dio naših članova padobranci, piloti ili piloti Paragliding i ovjesnih jedrilica.

Volimo reći da je naš klub moto-zrakoplovni klub.

Ideja o klubu rodila se je već 2008. Godine no tek je 2020. i službeno registriran te od tada u potrazi za novim članovima.

Bit će nam zadovoljstvo primiti u članstvo sve motoriste i zaljubljenike u dva kotača a koji se ujedno žele uključiti i u neku od zrakoplovnih grana. Svakako vam možemo pomoći i omogućiti da iskusite neko od zrakoplovnih aktivnosti poput skoka padobranom i slobodnog pada koji omogućavaju jurnjavu preko 200 kn/h na sat i to bez dva kotača ispod vas pa do leta zrakoplovom iznad Hrvatskih gradova te iskustava kako izgleda biti pilot i to sve u jednom danu.

Cilj ekipe MK Airborne je razvijati prijateljske odnose s drugim klubovima iz Hrvatske i regije te ćemo se rado odazvati pozivu na klupska druženja te mogućnosti za suradnju i ulasku u zajedničke projekte. Prva runda piva ide na nas kada se vidimo na nekom od nadolazećih moto susreta!

Novosti, najave i aktualnosti

Naše članice i partneri