Sorry, your browser does not support JavaScript!
Članstvo u MK

Kontaktirajte nas

Zainteresirani za pridruživanje MK Airborne i sudjelovanje u našim klupskim aktivnostima? Slobodno nas kontaktirajte! Otvoreni smo za prijem novih članova koji dijele strast prema motociklima i zrakoplovstvu te žele biti dijelom naše jedinstvene zajednice. Pošaljite nam e-mail ili ispunite kontakt obrazac kako biste saznali više o članstvu, našim događanjima i kako se možete pridružiti vožnji s nama te postati član MK.

Održavanje zrakoplovnih aktivnosti

Utorak - Nedjelja: 09:00 do zalaza sunca

Kontakt podaci

E-mail - motoklubairborne(at)gmail.com

Kontakt obrazac

Dobrodošli u motoklub gdje se susreću nebo i cesta

Beskrajna nebeska prostranstva, neutaživa želja za vožnjom - Mi smo zrakoplovni Motoklub!
MK Airborne je ne samo moto klub, već i bratstvo strastvenih ljubitelja motocikala, moto sporta i zrakoplovstva. Naša ekipa broji najviše članova koji se aktivno posvećuju zrakoplovnim sportovima, a među njima se ističu padobranci, iskusni piloti, avio mehaničari, piloti paraglajdinga i jedrilica te ostali zaljubljanici u avijaciju i zrakoplovstvo.

Zašto postati član MK Airborne?

Profesionalni zrakoplovci

MK Airborne se ponosi pružanjem nevjerojatnih iskustava u zraku, uključujući padobranske skokove i panoramske letove za početnike.
MK Airborne u svojim redovima ima visokokvalificirane i iskusne instruktore padobranstva i pilote koji imaju bogato iskustvo i potrebne dozvole kako bi osigurali sigurnost u svakoj aktivnosti.
Padobranski skokovi u tandemu pružaju sudionicima jedinstvenu priliku doživjeti slobodan pad pri brzini preko 200 km/h, uz stručno vođenje instruktora. Ovo iskustvo ostavlja trajne uspomene i osigurava dozu adrenalina.
Također, tu su i panoramski letovi. Članovi imaju priliku naučiti o zrakoplovstvu, navigaciji i drugim fascinantnim aspektima letenja kroz informativne komentare koje pružaju piloti ili stručni vodiči.
Tandem skok Let avionom
Tandem skok padobranom sa MK Airborne