Sorry, your browser does not support JavaScript!
Članstvo u MK

Pružanje tehničke potpore moto klubovima kroz besplatni hosting

S ponosom nudi podršku drugim moto klubovima kroz svoje usluge hostinga za web stranice. Ali to nije sve – MK Airborne ide korak dalje nudeći i besplatnu verziju hostinga, omogućavajući drugim klubovima da ostvare svoju prisutnost na mreži bez financijskog opterećenja.

Ova skupina entuzijasta unosi dodatnu dimenziju u klub, omogućavajući ne samo dijeljenje ljubavi prema motociklima, već i pružanje stručnih usluga u području web dizajna i programiranja drugim moto klubovima.

Pouzdan hosting infrastruktura

MK Airborne posjeduje naprednu hosting infrastrukturu koja jamči pouzdanost i brzinu. Naši tehničari kontinuirano održavaju sustav kako bi osigurali visoku dostupnost, a klubovi mogu imati povjerenja u stabilnost naše platforme.

Besplatna opcija za manje klubove

Razumijemo da manji moto klubovi možda nemaju proračun za hosting. Zato smo odlučili ponuditi besplatnu verziju hostinga koja omogućuje klubovima s ograničenim resursima da izgrade svoje online prisustvo bez ikakvih troškova.

Individualni pristup za svaki klub

Svaki moto klub ima svoje specifičnosti i potrebe. Naš tim pristupa svakom klubu individualno, pružajući personaliziranu podršku i tehničku pomoć kako bi se osiguralo da hosting odgovara jedinstvenim zahtjevima svakog kluba.

Laka integracija i održavanje

MK Airborne hosting je dizajniran s naglaskom na lakoći integracije. Naši tehnički stručnjaci osiguravaju jednostavno postavljanje web stranica, a klubovi mogu lako održavati svoj sadržaj putem intuitivnih alata za upravljanje.

Sigurnost na prvom mjestu

Bez obzira na to koristi li klub besplatnu ili plaćenu verziju hostinga, sigurnost je naš prioritet. MK Airborne implementira najnovije sigurnosne standarde kako bi osigurao da klubovi imaju pouzdanu i sigurnu online prisutnost.

Kako započeti

Ako vaš moto klub traži hosting rješenje, obratite se MK Airborne. Naši stručnjaci su spremni pomoći vam u odabiru pravog hosting paketa koji odgovara vašim potrebama, bilo da se odlučite za besplatnu opciju ili želite iskoristiti napredne mogućnosti plaćenog hostinga.

MK Airborne nije samo o vožnji; to je i o podršci zajednici. Pružajući hosting usluge, želimo pomoći drugim moto klubovima da izgrade i održe svoju prisutnost na mreži, doprinoseći zajedničkom cilju jačanja moto kulture i povezivanja entuzijasta diljem svijeta.

 

Zašto postati član MK Airborne?

Profesionalni zrakoplovci

MK Airborne se ponosi pružanjem nevjerojatnih iskustava u zraku, uključujući padobranske skokove i panoramske letove za početnike.
MK Airborne u svojim redovima ima visokokvalificirane i iskusne instruktore padobranstva i pilote koji imaju bogato iskustvo i potrebne dozvole kako bi osigurali sigurnost u svakoj aktivnosti.
Padobranski skokovi u tandemu pružaju sudionicima jedinstvenu priliku doživjeti slobodan pad pri brzini preko 200 km/h, uz stručno vođenje instruktora. Ovo iskustvo ostavlja trajne uspomene i osigurava dozu adrenalina.
Također, tu su i panoramski letovi. Članovi imaju priliku naučiti o zrakoplovstvu, navigaciji i drugim fascinantnim aspektima letenja kroz informativne komentare koje pružaju piloti ili stručni vodiči.
Tandem skok Let avionom
Tandem skok padobranom sa MK Airborne
Online rezervacija i poklon bonovi

MK Web stranice i web hosting

Izrada web stranica i web riješenja za druge moto klubove

Omogućavajući ne samo dijeljenje ljubavi prema motociklima i zrakoplovstvu, već i pružanje stručnih usluga u području web dizajna, programiranja i web hostinga drugim moto klubovima.

Izrada web stranica za moto klubove
Web hosting ili smještaj web stranica

MK Airborne je otvoren za suradnje i uvijek spreman na partnerstva

Ako ste zainteresirani za suradnju i želite postati naš partner, slobodno nas kontaktirajte kako bismo razgovarali o potencijalnim mogućnostima suradnje.

Suradnja s motoklubovima

Sudjelovanje u projektima

Strateško partnerstvo