Sorry, your browser does not support JavaScript!
Članstvo u MK

Padobranska obuka s MK Airborne: Postani padobranac

MK Airborne ponosno predstavlja svoju vrhunsku ponudu padobranske obuke, otvorenu svima koji sanjaju o slobodnom padu.

U suradnji s padobranskim klubom Skydive Croatia organiziramo padobransku obuku. Nnaša padobranska obuka pruža nevjerojatno iskustvo slobodnog pada, sigurno vođeno iskusnim instruktorima, omogućavajući vam da osjetite adrenalin i oslobodite se s visina.

Iskusni instruktori

Naš tim instruktora čine iskusni padobranci s bogatim znanjem i iskustvom. Posvećeni su pružanju sigurne i poticajne obuke, vodeći vas kroz svaki korak s stručnošću i strašću.

Teoretski i praktični moduli

Obuka se sastoji od temeljitog teoretskog dijela koji obuhvaća sve aspekte slobodnog pada, sigurnosnih mjera i korištenja opreme. Praktični moduli obuhvaćaju vježbe na tlu kako bi se polaznici osjećali udobno prije skakanja.

Sigurnost na prvom mjestu

MK Airborne posvećen je sigurnosti svojih polaznika. Svi aspekti obuke pažljivo su dizajnirani kako bi se osigurala maksimalna sigurnost tijekom cijelog iskustva skakanja padobranom i slijetanja.

Visokokvalitetna oprema

Polaznici će imati priliku koristiti najmoderniju padobransku opremu koja je redovito održavana i testirana. Osiguravamo vrhunsku opremu kako bismo maksimizirali udobnost i sigurnost tijekom svakog skoka.

Individualni pristup

Razumijemo da svaki polaznik ima svoj ritam u učenju. Stoga, naši instruktori pristupaju polaznicima individualno, pružajući potrebnu podršku i prilagođavajući tempo obuke prema individualnim potrebama.

Skakanje u tandemu i samostalno

Nudimo opcije skakanja u tandemu, gdje ćete skakati s iskusnim instruktorom, ili samostalno ako ste spremni preuzeti kontrolu. Fleksibilnost je ključna kako bismo pružili iskustvo prilagođeno vašim željama i razini samopouzdanja.

Certifikacija i daljnji razvoj

Nakon uspješnog završetka obuke, polaznici će dobiti USPA A padobransku dozvolu koja potvrđuje njihove padobranske vještine. Također, nudimo mogućnosti za daljnji razvoj vještina kroz napredne tečajeve i specijalizirane skokove.

Nezaboravno iskustvo

MK Airborne ne nudi samo obuku; nudimo nezaboravno iskustvo koje će obogatiti vaš život s adrenalinom, hrabrošću i slobodom slobodnog pada.

Napravite hrabri korak prema visinama s MK Airborne. Naša padobranska obuka pružit će vam nevjerojatnu avanturu koja će ostati urezana u vaša sjećanja zauvijek. Letite slobodno, letite sa stručnjacima! Upišite se na stranici: padobranska obuka sa MK Airborne rezervacija!

Zašto postati član MK Airborne?

Profesionalni zrakoplovci

MK Airborne se ponosi pružanjem nevjerojatnih iskustava u zraku, uključujući padobranske skokove i panoramske letove za početnike.
MK Airborne u svojim redovima ima visokokvalificirane i iskusne instruktore padobranstva i pilote koji imaju bogato iskustvo i potrebne dozvole kako bi osigurali sigurnost u svakoj aktivnosti.
Padobranski skokovi u tandemu pružaju sudionicima jedinstvenu priliku doživjeti slobodan pad pri brzini preko 200 km/h, uz stručno vođenje instruktora. Ovo iskustvo ostavlja trajne uspomene i osigurava dozu adrenalina.
Također, tu su i panoramski letovi. Članovi imaju priliku naučiti o zrakoplovstvu, navigaciji i drugim fascinantnim aspektima letenja kroz informativne komentare koje pružaju piloti ili stručni vodiči.
Tandem skok Let avionom
Tandem skok padobranom sa MK Airborne
Online rezervacija i poklon bonovi

MK Web stranice i web hosting

Izrada web stranica i web riješenja za druge moto klubove

Omogućavajući ne samo dijeljenje ljubavi prema motociklima i zrakoplovstvu, već i pružanje stručnih usluga u području web dizajna, programiranja i web hostinga drugim moto klubovima.

Izrada web stranica za moto klubove
Web hosting ili smještaj web stranica

MK Airborne je otvoren za suradnje i uvijek spreman na partnerstva

Ako ste zainteresirani za suradnju i želite postati naš partner, slobodno nas kontaktirajte kako bismo razgovarali o potencijalnim mogućnostima suradnje.

Suradnja s motoklubovima

Sudjelovanje u projektima

Strateško partnerstvo