Sorry, your browser does not support JavaScript!
Članstvo u MK

Najam padobranaca za nezaboravne događaje s MK Airborne

MK Airborne nudi organizaciju spektakularnih događaja - demo padobranskih skokova.

Bez obzira radi li se o posebnom rođendanskom slavlju, korporativnom eventu ili bilo kojem drugom posebnom trenutku, najam padobranaca iz našeg kluba dodat će dozu uzbuđenja i nezaboravnosti.

Što su demo padobranski skokovi?

Demo padobranski skokovi predstavljaju impresivne padobranske performanse koje se izvode tijekom događaja ili manifestacije. Naši iskusni padobranci izvode skokove s preciznošću, stvarajući spektakularan prizor dok slobodno padaju prema tlu. Ova vrsta atrakcije dodaje dozu adrenalina i uzbudljivosti vašem događaju, ostavljajući neizbrisiv dojam na sve prisutne.

Kako funkcionira najam padobranaca?

Konzultacije i Planiranje: Prije nego što se odlučite za najam, naš tim će s vama sjesti kako bi razgovarali o vašim željama, potrebama i specifičnostima događaja. Planirat ćemo sve detalje kako bismo osigurali besprijekorno izvođenje demo skokova.

Odabir Lokacije: Odaberite lokaciju na kojoj biste željeli da se izvedu demo padobranski skokovi. Naši padobranci prilagodit će svoje skokove prema okolini i potrebama događaja.

Sigurnost na Prvom Mjestu: Bez obzira na spektakl, sigurnost je na prvom mjestu. Svi naši padobranci posjeduju potrebne certifikate i iskustvo kako bi osigurali da svaki skok bude izveden sa najvišim standardima sigurnosti.

Prilagođene Performanse: Demo skokovi mogu biti prilagođeni prema temi ili ciljevima vašeg događaja. Bilo da se radi o padobranima u bojama vaše tvrtke ili skakanju uz glazbenu pratnju, prilagođavamo se vašim željama.

Dodatne Opcije: Osim samih skokova, nudimo i dodatne opcije poput snimanja iz zraka, fotografiranja i različitih efekata, kako bismo dodatno obogatili vaše iskustvo.

Zašto odabrati demo padobranske skokove s MK Airborne?

  • Profesionalnost: Naši padobranci su visoko obučeni profesionalci s godinama iskustva.
  • Prilagodljivost: Prilagodit ćemo svaki aspekt demo skokova prema vašim potrebama i željama.
  • Doživljaj za Pamćenje: Demo padobranski skokovi ostavljaju neizbrisiv dojam na sudionike i gledatelje, stvarajući nezaboravan trenutak.
  • Sigurnost: Sigurnost je naša najviša prioriteta, a svi skokovi izvode se uz strogo poštivanje sigurnosnih protokola.

Uzmite svoj događaj na novu razinu uz demo padobranske skokove s MK Airborne. Kontaktirajte nas danas kako bismo zajedno stvorili nezaboravan događaj ispunjen uzbuđenjem i atrakcijama iz zraka.

Zašto postati član MK Airborne?

Profesionalni zrakoplovci

MK Airborne se ponosi pružanjem nevjerojatnih iskustava u zraku, uključujući padobranske skokove i panoramske letove za početnike.
MK Airborne u svojim redovima ima visokokvalificirane i iskusne instruktore padobranstva i pilote koji imaju bogato iskustvo i potrebne dozvole kako bi osigurali sigurnost u svakoj aktivnosti.
Padobranski skokovi u tandemu pružaju sudionicima jedinstvenu priliku doživjeti slobodan pad pri brzini preko 200 km/h, uz stručno vođenje instruktora. Ovo iskustvo ostavlja trajne uspomene i osigurava dozu adrenalina.
Također, tu su i panoramski letovi. Članovi imaju priliku naučiti o zrakoplovstvu, navigaciji i drugim fascinantnim aspektima letenja kroz informativne komentare koje pružaju piloti ili stručni vodiči.
Tandem skok Let avionom
Tandem skok padobranom sa MK Airborne
Online rezervacija i poklon bonovi

MK Web stranice i web hosting

Izrada web stranica i web riješenja za druge moto klubove

Omogućavajući ne samo dijeljenje ljubavi prema motociklima i zrakoplovstvu, već i pružanje stručnih usluga u području web dizajna, programiranja i web hostinga drugim moto klubovima.

Izrada web stranica za moto klubove
Web hosting ili smještaj web stranica

MK Airborne je otvoren za suradnje i uvijek spreman na partnerstva

Ako ste zainteresirani za suradnju i želite postati naš partner, slobodno nas kontaktirajte kako bismo razgovarali o potencijalnim mogućnostima suradnje.

Suradnja s motoklubovima

Sudjelovanje u projektima

Strateško partnerstvo