Sorry, your browser does not support JavaScript!
Članstvo u MK

MK Airborne - zrakoplovni moto klub

Dobrodošli u MK Airborne, ekskluzivni moto klub i bratstvo strastvenih ljubitelja motocikala, moto sporta i zrakoplovstva.

Naš klub okuplja zaljubljenike u slobodu vožnje i visine, stvarajući zajednicu koja dijeli ne samo ljubav prema motociklima, već i strast prema zrakoplovstvu.

Tko smo mi?

Mi smo više od običnog moto kluba; mi smo obitelj povezana ljubavlju prema adrenalinskim avanturama, slobodi letenja i duhu zajedništva. Naša ekipa broji najstrastvenije članove, od iskusnih pilota do ljubitelja padobranstva, avio-mehaničara, pilota paraglajdinga i entuzijasta zrakoplovstva.

Što nudimo?

 1. Bratstvo i prijateljstvo

  Postanite dio naše obitelji gdje se dijele smijeh, radost vožnje, ali i uzbuđenje visina. Zajedno gradimo trajna prijateljstva koja se temelje na ljubavi prema moto sportu i zrakoplovstvu.

 2. Sloboda vožnje

  Osjetite slobodu vožnje kroz organizirane moto vožnje, putovanja i moto događanja. Naš klub podržava raznolikost motocikala i vozača, gradeći mostove između ljubitelja dvokotača.

 3. Padobranske adrenalinske avanture

  Za one koji traže dodatni doživljaj, nudimo padobranske skokove u tandemu pod stručnim vodstvom instruktora. Doživite slobodan pad iznad prekrasnih krajolika i osjetite uzbuđenje koje pruža skakanje padobranom.

 4. Panoramski letovi

  Uživajte u spektakularnim panoramskim letovima iznad različitih destinacija. Iskusite ljepotu zemlje iz zraka i naučite o zrakoplovstvu od naših stručnih pilota.

 5. Obuka i edukacija

  Bez obzira jeste li početnik ili iskusni zrakoplovac, klub pruža obuku i edukaciju kako biste poboljšali svoje vještine i znanje o motociklizmu i zrakoplovstvu.

Naša posvećenost sigurnosti

Sigurnost je naša najviša prioriteta. Svi padobranski skokovi i letovi izvode se uz pažljivo planiranje, visoko kvalificirane instruktore i opremu koja zadovoljava najviše standarde sigurnosti.

Kako se postaje član MK Airborne

Stažiranje

Prvi korak za pristupanje u članstvo Motokluba Airborne je prijedlog kandidata od strane barem jednog punopravnog člana kluba. Prvu godinu (minimum 6 mjeseci) predloženi član provesti će u druženju s članovima kluba, u kojem razdoblju i dalje nije član kluba. Odluku o primanju u punopravno članstvo kluba donose se natpolovičnom odlukom punopravnih članova kluba.

Prestanak članstva

Članstvo u klubu prestaje ne plaćanjem članarine najkasnije do 01.05. tekuće godine ili natpolovičnom odlukom svih punopravnih članova motokluba.

Zašto postati član MK Airborne?

Profesionalni zrakoplovci

MK Airborne se ponosi pružanjem nevjerojatnih iskustava u zraku, uključujući padobranske skokove i panoramske letove za početnike.
MK Airborne u svojim redovima ima visokokvalificirane i iskusne instruktore padobranstva i pilote koji imaju bogato iskustvo i potrebne dozvole kako bi osigurali sigurnost u svakoj aktivnosti.
Padobranski skokovi u tandemu pružaju sudionicima jedinstvenu priliku doživjeti slobodan pad pri brzini preko 200 km/h, uz stručno vođenje instruktora. Ovo iskustvo ostavlja trajne uspomene i osigurava dozu adrenalina.
Također, tu su i panoramski letovi. Članovi imaju priliku naučiti o zrakoplovstvu, navigaciji i drugim fascinantnim aspektima letenja kroz informativne komentare koje pružaju piloti ili stručni vodiči.
Tandem skok Let avionom
Tandem skok padobranom sa MK Airborne
Online rezervacija i poklon bonovi

MK Web stranice i web hosting

Izrada web stranica i web riješenja za druge moto klubove

Omogućavajući ne samo dijeljenje ljubavi prema motociklima i zrakoplovstvu, već i pružanje stručnih usluga u području web dizajna, programiranja i web hostinga drugim moto klubovima.

Izrada web stranica za moto klubove
Web hosting ili smještaj web stranica

MK Airborne je otvoren za suradnje i uvijek spreman na partnerstva

Ako ste zainteresirani za suradnju i želite postati naš partner, slobodno nas kontaktirajte kako bismo razgovarali o potencijalnim mogućnostima suradnje.

Suradnja s motoklubovima

Sudjelovanje u projektima

Strateško partnerstvo