Sorry, your browser does not support JavaScript!
Članstvo u MK
Datum objave: 01.07.2021

Osnovan prvi hrvatski moto klub zrakoplovaca

Sredinom 2021.g. godine skupina zrakoplovaca od kojih u najvećem broju padobranci i piloti osnovali su moto klub koji istovremeno okuplja i zaljubljenika u dva kotača ali i u nebeske visine. Iako su klub osnovali zrakoplovci i motoristi, klub prima i one koji to nisu ali bi željeli postati.

„Kada ne vozimo onda letimo a kada ne letimo onda vozimo“ – želite li postati naš član javite nam se kroz kontakt rubriku ili ispunite obrazac za učlanjenje i javit ćemo vam se u najkraćem roku.

MK Airborne čine srdačni i društveni članovi koji će se rado odazvati na poziv drugih klubova ali će i rado pomoći članovima drugih klubova da se okušaju u nekoj od zrakoplovnih grana – padobranstvo, pilotiranje, paragliding, jedriličarstvo itd.


pw-tandemexperti

Dobrodošli u motoklub gdje se susreću nebo i cesta

Beskrajna nebeska prostranstva, neutaživa želja za vožnjom - Mi smo zrakoplovni Motoklub!
MK Airborne je ne samo moto klub, već i bratstvo strastvenih ljubitelja motocikala, moto sporta i zrakoplovstva. Naša ekipa broji najviše članova koji se aktivno posvećuju zrakoplovnim sportovima, a među njima se ističu padobranci, iskusni piloti, avio mehaničari, piloti paraglajdinga i jedrilica te ostali zaljubljanici u avijaciju i zrakoplovstvo.

Profesionalni zrakoplovci

MK Airborne se ponosi pružanjem nevjerojatnih iskustava u zraku, uključujući padobranske skokove i panoramske letove za početnike.
MK Airborne u svojim redovima ima visokokvalificirane i iskusne instruktore padobranstva i pilote koji imaju bogato iskustvo i potrebne dozvole kako bi osigurali sigurnost u svakoj aktivnosti.
Padobranski skokovi u tandemu pružaju sudionicima jedinstvenu priliku doživjeti slobodan pad pri brzini preko 200 km/h, uz stručno vođenje instruktora. Ovo iskustvo ostavlja trajne uspomene i osigurava dozu adrenalina.
Također, tu su i panoramski letovi. Članovi imaju priliku naučiti o zrakoplovstvu, navigaciji i drugim fascinantnim aspektima letenja kroz informativne komentare koje pružaju piloti ili stručni vodiči.
Tandem skok Let avionom
Tandem skok padobranom sa MK Airborne
Online rezervacija i poklon bonovi

MK Web stranice i web hosting

Izrada web stranica i web riješenja za druge moto klubove

Omogućavajući ne samo dijeljenje ljubavi prema motociklima i zrakoplovstvu, već i pružanje stručnih usluga u području web dizajna, programiranja i web hostinga drugim moto klubovima.

Izrada web stranica za moto klubove
Web hosting ili smještaj web stranica

MK Airborne je otvoren za suradnje i uvijek spreman na partnerstva

Ako ste zainteresirani za suradnju i želite postati naš partner, slobodno nas kontaktirajte kako bismo razgovarali o potencijalnim mogućnostima suradnje.

Suradnja s motoklubovima

Sudjelovanje u projektima

Strateško partnerstvo